slika_1_potpisivanje.jpg

 

U prostorijama JU Dom zdravlja Kreševo danas je potpisan Ugovor vezan za realizaciju projekta „Vanjsko uređenje dvorišta i parkirališta JU Dom zdravlja Kreševo“

Ugovore su potpisali ravnateljica JU Dom zdravlja Kreševo prim. dr. Olivija Vukoja-Bradara i predstavnik izvođača radova, poduzeća „T.W.I.“ d.o.o. Kiseljak, direktor Sahir Mustajbegović. 

Nakon izrade idejnog i glavnog projekta, odnosno investicijsko-tehničke dokumentacije za realiziju navedenog projektate provedenog postupka javne nabave, kao najpovoljniji ponuditelj za izvoditelja radova izabrano je poduzeće „T.W.I.“ d.o.o. Kiseljak. Vrijednost ovog Ugovora iznosi 145.746,90 KM sa PDV-om, dok je ukupna vrijednost cjelokupnog projekta procijenjena na 160.000,00 KM, što osim spomenutih radova uključuje i usluge izrade idejnog i glavnog projekta, pribavljanje potrebnih dozvola, te usluga nadzora.

Važno je napomenuti da je najveći dio sredstava, 120.000,00 KM, osigurala Vlada Županije Središnja Bosna – Ministarstvo zdravstva i socijalne politike KSB. 

Vanjsko uređenje dvorišta i parkirališta JU „Dom zdravlja Kreševo“, ima za cilj stvaranje ugodnijeg okruženje za pacijente, siguraniji i lakši pristup zdravstvenoj ustanovi, rješavanje problema koji se odnosi na čišćenje snijega tijekom zime, što u konačnici doprinosi općem poboljšanju uvjeta rada i kvaliteti pružanja usluga zdravstvene skrbi u općini Kreševo.

 

SLIKA_VANJSKO_UREDENJE_-_IDEJNI_1_3.jpg

 

 

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17