Na Facebook i Instagram stranici Nogometnog kluba Kreševo je kroz video uradak, koji možete pogledati OVDJE, predstavljen novi trener.

Otkriveno je ime novog trenera koji će voditi klub u nastavku sezone. Kreševljacima dobro poznato ime, Aleksandar Simić, prihvatio je izazov da se vrati u klub u kojem je nekada nastupao kao igrač te već obnašao ulogu trenera.

Simić, koji je već imao zapaženu ulogu u vođenju NK Kreševa, vraća se s novim entuzijazmom i vizijom kako bi ponovno podigao klub na visoke nogometne grane. Njegovo iskustvo kao igrača i trenera ulijeva dodatni motiv za uspješnu sezonu NK Kreševa.

Za sve igrače i ljubitelje kluba, važna je informacija da je prozivka igrača zakazana za ponedjeljak u 18:00 sati. Mjesto okupljanja bit će kafić na tribinama Stamal Arene. Biti će to prilika za predstavljanje novog trenera te planiranje nadolazećih aktivnosti i ciljeva kluba.

Svi su pozvani da se pridruže prozivci i požele dobrodošlicu novom treneru te zajedno nastave ispisivanje uspješnih stranica kluba.

 

367c42ce-d4bd-4092-accd-680b26db221b_2.jpg

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17