Projektom ''Adriale Living stambeni kompleks'' se stvara ambijent koji Kreševo čini još boljim mjestom za stanovanje, gdje će obitelji imati komforniji život i gdje će ljudi više slobodnog vremena odvajati za sebe i za zdrave životne navike.

Adriale Living stambeni kompleks se razlikuje od običnog stambenog kompleksa po tome što pored udobnosti i privatnosti Vašeg stana nudi i raznovrsne usluge namijenjene isključivo stanarima. Ovakav koncept stanovanja dodaje svakodnevnom životu raznolikost, udobnost i sigurnost koje nisu svedene samo na kvadraturu stambene jedinice.

Arhitektonsko rješenje i kvaliteta gradnje vođeni su najvišim suvremenim svjetskim standardima, s posebnim naglaskom na zaštitu okoliša i stvaranje najkvalitetnijeg životnog okruženja.
Kompleks se sastoji od suterena, prizemlja te, 4 kata povezana liftom, zelene parkovske površine i dječjeg igrališta. Dodatni sadržaj smješten je u prizemlju (gym i sauna) i daje se na korištenje isključivo stanarima budućeg objekta. Svaka stambena jedinica imat će vlastito vanjsko parking mjesto uknjiženo na vlasnika stambene jedinice.
U ponudi će također biti i 33 garažna mjesta smještena u suterenu.

Zašto kupiti stan u Kreševu?
Pored svih navedenih benefita života u Kreševu, Općina Kreševo ima cijeli set mjera kojim pomaže mlade obitelji i pokušava se boriti sa današnjim izazovnim vremenom.

Neke od mjera su:
Dodjela jednokratnih pomoći svim našim rodiljama
Sufinanciranje nezaposlenih majki do prve godine života djeteta
Sufinanciranje Dječjeg vrtića Radost koji uz tjelesnu kulturu I učenje engleskog jezika po Hellen Doron licenci ima i senzornu sobu.
Školarci imaju besplatan prijevoz, udžbenike i sve radne bilježnice
Dječji doplatak obiteljima koje imaju uvjete za to, te još niz mjera koje život u Kreševu čine ljepšim I lagodnijim.

 

Ponudu stanova pogledajte OVDJE.

 

zgrada-prikaz1920.jpg

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17