Grle_RTV_HB.png

 

U nedavnom izdanju sportske emisije "Sprint" na RTV H-B, ekipa je posvetila poseban prilog Školi odbojke za djevojčice u Kreševu. Razgovarali su s mladim odbojkašicama ali i s trenerom Mariom Grgićem, istražujući planove, ciljeve i rad ove škole odbojke.

Tijekom razgovora, trener Grgić podijelio je svoje strastvene vizije o daljnjem razvoju odbojke među mladim djevojkama. Naglasio je važnost ne samo sportskih postignuća nego i osobnog razvoja, timskog duha te važnosti fizičke aktivnosti i zdravog načina života.

"Škola odbojke u Kreševu nije samo mjesto gdje se uče tehničke vještine odbojke, već i gdje se formiraju snažne ličnosti. Radimo na razvijanju karakteristika poput suradnje, poštovanja i samopouzdanja", izjavio je trener Grgić.

Prilog je istaknuo i postignuća škole u proteklom razdoblju. 

Trener Grgić otkrio je projekte usmjerene prema unapređenju škole, jačanju programa za mlade talente te suradnji s drugim školama i sportskim klubovima.

"Nadamo se da ćemo uskoro napraviti iskorak i iz škole odbojke se prebaciti u odbojkaški klub, gdje će mlade djevojke imati priliku razviti svoj puni potencijal. U planu nam je proširenje suradnje s lokalnom zajednicom i sportskim organizacijama kako bismo stvorili, u sportskom smislu, pozitivnije okruženje za naše igračice", istaknuo je trener Grgić.

Emisiju možete pogledati OVDJE, a prilog o Školi odbojke za djevojke u Kreševu možete pogledati od 25:17.

 

Skola_odbojke_upis_231.jpg

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17