U sjeni adventskog sjaja i raskoša, žive oni koji teško mogu i sanjati o sjaju. Stvarnost im je, nažalost, daleko od one na koju smo navikli.

Stoga ih se bar za blagdane sjeti Humanitarna udruga ''Eco grupa i volonteri Kreševo'', koja djeluje posljednjih dvadeset godina u Kreševu ali i široj okolici. 

Udruga će i ove godine, uz vašu pomoć, pomoći socijalno najugroženijima u općini Kreševo. Ova akcija nema svrhu „nahraniti gladne“ nego dašak topline, barem za blagdane, unijeti u domove ljudima koji cijele godine dva puta okreću svaku marku, te često nemaju ni za kupnju osnovnih namirnica.

Zbog zdravstvene sigurnosti svih nas 2020. i 2021. godine humanitarna zabava nije organizirana ali su socijalno najugroženije obitelji općine Kreševo, uz pomoć kreševskih gospodarstvenika, dobili higijenske i prehrambene pakete.

8.12. (petak) će se organizirati tradicionalna humanitarna zabava ''Uljepšajmo Božić sebi i drugima'' u Svadbenom salonu ''Karlovačko'' u Kreševu s početkom od 20:00 sati.

Tradicionalno, nastupiti će Glazbena škola ''Amadeus'' iz Kreševa, a po prvi će nastupiti ''Kreševo Big Band'', mahom glazbenici iz Kreševa.

Očekuje nas dobra zabava s humanitarnom notom.

 

Humanitarna_2023.jpg

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17