Škola odbojke Kreševo se nakon ljetne pauze vraća u svoju kolotečinu. Treninzi kreću od 5.9. i u standardnim su terminima, od 18:30 utorkom i četvrtkom u dvorani Srednje škole Kreševo.

Nakon gotovo dvije godine rada mogu zaključiti da smo odradili odličan posao. To najbolje može potvrditi napredak djevojki u igri. Nadam se da su i roditelji zadovoljni jer djevojke i na trening i s treninga nose osmijeh na licu. Odigrali smo dosta prijateljskih utakmica i nadam se da ćemo u budućnosti imati potrebna sredstva da se uključimo i u ligu. Zbog većeg interesiranja od ove sezone treniraju i djevojčice od devet godina. Zadovoljstvo mi je što sam trener ovih talentiranih odbojkašica i kroz ovu sezonu ćemo pokušati sve ovo dići za još jedan nivo. Svakako se zahvaljujem Općini Kreševo koja nam je omogućila besplatno korištenje dvorane i hvala brojnim sponzorima koji nesebično ulažu u žensku odbojku - kaže ukratko trener Mario Grgić.

Svi koji se žele dobro zabaviti, družiti s vršnjacima, ali i ozbiljno trenirati mogu se javiti na broj 066/015-092, jer se vrši upis djevojki od 9 do 15 godina.

 

Skola_odbojke_upis_23.jpg

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17