Iako posljednjih desetak godina ostvaruju najbolje rezultate u Bosni i Hercegovini, te s raznih međunarodnih natjecanja donose medalje, Klubu dizača tegova Kreševo nije omogućen odlazak na Svjetsko prvenstvo u Poljskoj i na turnir Alpe-Adria u Austriji.

Nakon zapaženih rezultata na Državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine, članovima KDT Kreševa je obećano da će ići na Svjetsko prvenstvo u Poljsku. Vlatko Buzuk, Elvis Fazlibašić i Radomir Šimić su obećanje shvatili ozbiljno i naporno trenirali i pripremali se posljednjih pola godine. 

Radi se o cifri od ''samo'' četiri tisuće maraka koja od nadležnih institucija nije legla na račun Saveza dizača tegova Bosne i Hercegovine.

Iako su u KDT Kreševo razočarani sustavom kažu kako se moraju zahvaliti načelniku općine Kreševo Renatu Pejaku na nesebičnoj podršci rada Kluba, kao i Žarku Bešliću i poduzeću Alu-Koncept koji im je osigurao prijevoz.

Klub dizača tegova nastavlja svoje aktivnosti i ove ih stvari neće zaustaviti da se bave sportom. Uskoro kreću s novim pripremama i regrutacijom novih, mlađih članova.

 

elvismedalja.jpg

 

Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije
Prva sveta pričest u Kreševu
14.05.2024 11:39

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17