thumbnail_BoreasSajam-168.jpg

 

Na 24.Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru - Stanić Grupa je otvorila svoja vrata, ovaj put rođendanska. Ovo je jubilarna godina u kojoj proslavljaju svojih 40 godina postojanja.

Na Mostarskom sajmu svi nazočni mogli su uživati uz zdravicu brendova Juicy, Maraska, Karlovačko, Heineken te upoznati se sa svim inovacijama iz svijeta tehnologije koje je predstavio Technoshop u sklopu izložbenog prostora.

Da su izlaganje i prijem bili u slavljeničkom duhu, potvrđuje i činjenica da je Stanić Grupa dobila priznanje za najuspješniji nastup na 24.Međunarodnom sajmu u Mostaru.

„Kao i svake godine, proslavit ćemo naš rođendan u Kreševu, gdje je sve i počelo. Kako je ova godina jubilarna i proslavljamo 40 godina uspješnog poslovanja svoje slavlje počeli smo već prošli tjedan kroz aktivnosti darivanja vjernosti naših potrošača.

Kroz program KISS FM radija, svakodnevno vas darujemo poklon paketima naših brendova s preko 200 poklona, kao i putem Instagram profila @kissfmradiobih s 15 glavnih poklona.

Želja nam je naš rođendan proslaviti zajedno s našim uposlenicima, poslovnim partnerima i prijateljima. Vjerujemo da ćemo u tome uspjeti, te da će ova godina ostati zapamćena kao godina radosti, veselja i dobre zabave u Kreševu.''

40 godina slavimo kroz 40 dana darivanja, a četrdeseti dan našem Kreševu poklanjamo veliko iznenađenje - priopćeno je iz Stanić Media.

Slavimo s vama..

Stanić Grupa, 40 godina zajedno s vama.

 

thumbnail_BoreasSajam-36.jpg

 

thumbnail_BoreasSajam-121.jpg

 

thumbnail_BoreasSajam-564.jpg

 

 

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17