thumbnail_ESCU8827_2.jpg

 

U petak, 22. travnja 2022. godine, održana je Izborna skupština HKD Napredak, podružnica Kreševo.

Tajnica Društva Božica Ban pozdravila je nazočne, te pozvala Mješoviti zbor HKD Napredak Kreševo da pjevanjem himne Napretka svečano otvore 9. Izbornu skupštinu Podružnice. Nakon izvođenja himne, predsjednica Društva Ružica Franjčević pozvala je nazočne da minutom šutnje odaju počast preminulim članovima Društva.

Počasni gosti Skupštine su bili fra Josip Tomas, gvardijan Franjevačkog samostana u Kreševu, i Josip Križanović, dopredsjednik Napretka.

Josip Križanović se kratkim obraćanjem prisutnima osvrnuo na 120 – godišnji rad Napretka, pohvalio dosadašnji rad Podružnice, te kao dopredsjednik Društva obećao potporu i sudjelovanje u daljnjem radu kreševskog Napretka.

Ružica Franjčević, kao dosadašnja predsjednica, podnijela je izvješće o radu za prethodni period, tj.od zadnje Izborne skupštine do danas. Također, uručene su zahvalnice istaknutim članovima Napretka, kao i osobama i institucijama koje su u proteklom periodu dale značajnu potporu u radu ove Podružnice.

Glasovanjem prisutnih članova, za predsjednicu Društva ponovno je izabrana Ružica Franjčević, a za dopredsjednika je izabran Branko Ivičević.

Upravni odbor Društva u novom sazivu čine : Blaženka Šimić (tajnica Društva), Mara Misilo, Marija Pervan, Ivica Kesić, Ljilja Ivičević, Marija Vidović i Lucija Čiča.

Nadzorni odbor Društva čine : Ljerka Marić (predsjednica), Božica Ban i Marko Čalaga.

Nakon uspješno održane Skupštine, Ružica Franjčević se zahvalila prisutnima na ponovno ukazanom povjerenju za vođenje jedne od aktivnijih podružnica Napretka.

 

LDNI6760.JPG

 

thumbnail_ESCU8827_2.jpg

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17