radio_zepce.jpg

13. ožujka 2021. godine, počelo je 13. izdanje Radio festivala Radio Žepča.

Zbog epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom korona virusa, ove godine prilagođen je format Festivala trenutnom stanju, tako da se ovogodišnje 13. izdanje festivala realizira u nešto kraćem obliku i uz manji broj sudionika.

Planirano je da na ovogodišnjem Festivalu nastupi 21 natjecatelj iz isto toliko gradova/općina, a to su: Maglaj, Zavidovići, Rama, Banovići, Livno, Tešanj, Jajce, Vareš, Travnik, Kikinda (R Srbija), Busovača, Žepče, Usora, Kreševo, Prijedor, Konjic, Kakanj, Gračanica, Kupres, Tomislavgrad i Olovo.

Natjecatelji će se predstaviti publici kroz četiri polufinalne radijske emisije iz kojih će zahvaljujući glasovima stručnog žirija i publike telefonskim putem za vrijeme same emisije, u finale Festivala proći po dva natjecatelja koja budu imala najveći broj glasova. Također, u finale će proći i  dva natjecatelja, koji nakon polufinalnih emisija budu imali najveći broj glasova kao trećeplasirani iz svih polufinalnih emisija.

Polufinalne emisije su na rasporedu 13.,20. i 27. ožujka i 10. travnja.

Finale 13. Radio festivala radio Žepča planirano je za petak, 16. travnja u Domu kulture Žepče, s tim da će se održati bez prisustva  publike. Samo finale će biti prenošeno u liveu na facebook stranici Radio Žepča, kao i na našim frekvencijama 88,2 i 101,6 mHz, te na valovima naših partnerski radijskih stanica/postaja.

Anu Jukić možete poslušati na frekvencijama Radio Žepča (88.2 MHz), kao i na web stranici radiozepce.com u terminu od 9 i 30 do 12:00 sati, nakon čega će uslijediti glasanje. Glasati se može na broj telefona: 032/888-168.

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17