Kviz_kis_naslovna.jpg

 

U nikad lošijoj konkurenciji na kvizu općeg znanja, koji se održao na Trgu kneza Radoje u Kiseljaku, kreševski Jazuk zauzeo loše drugo mjesto.

U konkurenciji od 17 ekipa Jazuk ulazi kao favorit ali na kraju doživljava fijasko. Odlaze kući pognutih glava.

Pokazalo se da desetkovana ekipa nije mogla do zlatne medalje. Geografska perjanica najbolje kreševske ekipe Ivan se otisnuo na Transferzalu, dok je tehnološki gigant Pepo vodio rovovske bitke sa fasadnim majstorima u hladu, pomagajući im u rješavanju četvrte gajbe.

Spade knjiga na dva slova. Toni i Gile kreću u boj za naslov. Hrabro su se borili sa svim preprekama koje su im mudri kiseljački spletkaroši postavili. Ali nedovoljno. Umor čini svoje, u produžecima ih moždane vijuge izdaju i ovaj dvojac ne izdržava geegen pressing koji im je nametnut. Razočaravaju vjernu publiku i završavaju na drugom mjestu. Trofej odlazi u ruke Šerijatske policije, a treće mjesto pripada Kreatenima. 

Treba napomenuti da je ekipa Klub obožavatelja poezije Ante Stanića, koji također dolazi iz Kreševa, završila ovaj kviz na, za njih odličnom, šestom mjestu.

Ističu se i vrijedni ugostiteljski radnici. Pa tako pohvale idu Brani Dilberu u čijim hamburgerima fali majoneze i salate ali su zato mali i skupi. Pohvala i za njegovog prezimenjaka Zoku koji pazi svoje goste. Naime, da se ne bi dogodilo proljevanje pive po sebi ili pak drugima, on toplu točenu pivu toči u količini od 0,22 l. Ne možemo preskočiti voditelja Okana i njegova dvosmislena pitanjima, a o katastrofalnim pošalicama ćemo pisati neki drugi put.

 

Stranu na šalu. Top ideja, organizacija provedena na najvišem nivou, i lijepa uvertira u kviz koji je planiran na Trgu u Kreševu. Čestitamo svim učesnicima i nadamo se skorašnjem druženju. Kvizaški pozdrav!

 

Na fotografiji ispod možete vidjeti razočarana lica Jazukovog tandema koji su osvojeni novac pretvorili u lepezu, ne bi li tako došli do zraka.

Kviz_kis_viceprvaci.jpg

 

 

Kviz_kis_tabela.jpg

 

-TL/kresevo.info

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17